contact@nirimco.nl

Verzekeringsoplossingen,
risico management en juridische vraagstukken
Neem vrijblijvend contact op

Maatwerk oplossingen
Nirimco is een onafhankelijke dienstverlener op het gebied van verzekeringen, juridische vraagstukken, risico management en ondersteunende diensten met specialisaties in aansprakelijkheid en product begeleidende verzekeringsoplossingen. Wij zijn enthousiaste en gedreven mensen met passie voor het vak. Met jarenlange ervaring opgedaan binnen de verzekeringsbranche, helpen wij u bij het inzichtelijk en beheersbaar maken van uw risico’s. Dit doen wij door als ondernemer met u mee te denken en onze kennis en ervaring op een persoonlijke en directe manier met u te delen. Ook werken wij samen met een groeiend aantal assurantietussenpersonen bij het adviseren en begeleiden van hun relaties.
Nirimco, meer dan 15 jaar dienstverlening op maat!

Assurantiebemiddeling

Nirimco is een bemiddelaar in zakelijke schadeverzekeringen. Daarvoor werken wij samen met gerenommeerde en veelal gespecialiseerde verzekeraars in binnen- en buitenland. Vanuit een zorgvuldig uitgevoerde risicoanalyse komen wij tot maatwerk oplossingen om risico’s beheersbaar te maken.

Naast ons specialisme op het gebied van aansprakelijkheids- verzekeringen kunt u bij ons ook terecht voor verwante verzekeringen zoals Cyber Risks, Product recall, Construction All Risks verzekeringen en dergelijke. Wij houden van uitdagingen en gaan daarom complexe risico’s en uitdagende sectoren niet uit de weg.  Onze relaties zijn actief binnen vrijwel alle sectoren van het bedrijfsleven.

Product begeleidende verzekeringsoplossingen

De slimme verzekeringsoplossingen van Nirimco Partners helpen organisaties met het verhogen van de omzet, het aantrekken of vasthouden van klanten, het verhogen van de loyaliteit van klanten en het verkrijgen van een concurrentievoordeel. Dit wordt bereikt door verzekeringen samen met de verkoop of financiering van een product aan te bieden. De oplossingen kunnen op “white label” basis aangeboden worden, zodat er een naadloze integratie met het partnermerk is. Partners kunnen retailers en financiers zijn maar ook producenten of inkooporganisaties.

Wij ontzorgen onze partners door de verzekeringsadministratie op ons te nemen, zodat onze partner zich kan blijven richten op haar kern activiteiten.

Nirimco Partners heeft de expertise en ervaring in het opstellen van product begeleidende verzekeringsoplossingen. Onze “partnerships” zijn altijd gericht op resultaat!

Juridische diensten

Onze uitgebreide juridische dienst- verlening bestaat onder andere uit het opstellen en beoordelen van leverings-, inkoop- of verkoopvoorwaarden, advies bij het voorkomen of oplossen van conflicten, ondersteuning bij schade afwikkeling en het bieden van second opinions. Wij beschikken over ervaren professionals in diverse rechtsgebieden.

Risk management advies

Met het uitvoeren van risico inventarisaties en het begeleidenvan certificeringstrajecten, alternatieve risicofinanciering en schadepreventie kunnen wij u ondersteunen bij het beter beheersbaar maken van operationele en financiële risico’s.

Ondersteunende diensten

Delen van het administratieve proces van derden kunnen wij ondersteunen of overnemen. Dit kunnen activiteiten zijn op het gebied van premie-incasso en ook het opzetten, uitvoeren en begeleiden van schadebehandeling. Onze professionals nemen samen met u de behoeften en workflows door om te kijken waar en hoe we het beste toegevoegde waarde kunnen leveren.

Contactgegevens

Postadres
Galvanistraat 34
6716 AE Ede

Bezoekadres
Galvanistraat 34
6716 AE Ede

Nirimco B.V.

KvK 09137647
AFM 12007418
Kifid 300.004386

+31 (0)318-202071
contact@nirimco.nl

+31 (0)318-202072
schade@nirimco.nl

Nirimco Services B.V.

KvK 63389002
BTW NL855214582B01

Nirimco Partners B.V.

KvK 72953950
AFM 12046137
Kifid 300.017252

Downloads
>> dienstverleningsdocument 
>> algemene voorwaarden 
>> privacyregelement

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van iedereen die actief is op de markt van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. Wat kunt u als consument van dit toezicht verwachten? En welke stappen dient u zelf te nemen?

www.afm.nl

Wij besteden voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is, horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

www.kifid.nl

De VNAB (Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs U.A.) is de Nederlandse brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Onze leden verzorgen verzekeringsoplossingen in combinatie met riskmanagementconsultancy voor omvangrijke en complexe risico's. De VNAB behartigt de belangen van de sector door het faciliteren van de markt met efficiënte ICT-systemen (e-ABS, Sanctiepl@tform en iDOSpl@tform), door het bevorderen van kennisvorming en -overdracht, door het agenderen van voor de sector belangrijke thema's en door het voeren van een actief reputatiebeleid.